Калорійність

Вівсяно-гарбузове печиво

«Діаменю» рецепт “Вівсяно-гарбузове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
2,5 ХО
120 ккал

Інгредієнти

❯ 100 г гарбузового пюре
❯ 200 г вівсяних пластівців
❯ 60 мл рослинної олії
❯ 1 яйце
❯ 150 г льняного борошна
❯ 1 ч.л. розпушувача тіста
❯ цукрозамінник
❯ по 0,5 ч.л. меленої кориці, імбиру та солі

Покрокове приготування вівсяно-гарбузового печива

Крок 1

Гарбуз відварюю до готовності, видаляю зайву рідину та доводжу в блендері до однорідної консистенції. Пюре змішую з цукрозамінником, олією, корицею, імбиром, сіллю.

Крок 2

Додаю яйце, перемішую. Додаю вівсяні пластівці, розпушувач та борошно. Залишаю тісто на 20 хвилин, щоб вівсяні пластівці набрякли.

Крок 3

На папір для випічки, змащену олією, викладаю ложкою печиво. Випікаю у розігрітій до 180 град. духовці 20 хвилин.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Вівсяно-гарбузове печиво. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago