«Діаменю» рецепт “Вівсяно-гарбузове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
2,5 ХО
120 ккал
❯ 100 г гарбузового пюре
❯ 200 г вівсяних пластівців
❯ 60 мл рослинної олії
❯ 1 яйце
❯ 150 г льняного борошна
❯ 1 ч.л. розпушувача тіста
❯ цукрозамінник
❯ по 0,5 ч.л. меленої кориці, імбиру та солі
Крок 1
Гарбуз відварюю до готовності, видаляю зайву рідину та доводжу в блендері до однорідної консистенції. Пюре змішую з цукрозамінником, олією, корицею, імбиром, сіллю.
Крок 2
Додаю яйце, перемішую. Додаю вівсяні пластівці, розпушувач та борошно. Залишаю тісто на 20 хвилин, щоб вівсяні пластівці набрякли.
Крок 3
На папір для випічки, змащену олією, викладаю ложкою печиво. Випікаю у розігрітій до 180 град. духовці 20 хвилин.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…