Перейти до вмісту
Головна » Вівсяно-гарбузове печиво

Вівсяно-гарбузове печиво

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Вівсяно-гарбузове печиво” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    2,5 ХО
    120 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 100 г гарбузового пюре
    ❯ 200 г вівсяних пластівців
    ❯ 60 мл рослинної олії
    ❯ 1 яйце
    ❯ 150 г льняного борошна
    ❯ 1 ч.л. розпушувача тіста
    ❯ цукрозамінник
    ❯ по 0,5 ч.л. меленої кориці, імбиру та солі

    Покрокове приготування вівсяно-гарбузового печива

    Крок 1

    Гарбуз відварюю до готовності, видаляю зайву рідину та доводжу в блендері до однорідної консистенції. Пюре змішую з цукрозамінником, олією, корицею, імбиром, сіллю.

    Крок 2

    Додаю яйце, перемішую. Додаю вівсяні пластівці, розпушувач та борошно. Залишаю тісто на 20 хвилин, щоб вівсяні пластівці набрякли.

    Крок 3

    На папір для випічки, змащену олією, викладаю ложкою печиво. Випікаю у розігрітій до 180 град. духовці 20 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Вівсяно-гарбузове печиво. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *