«Діаменю» рецепт “Вишневий лимонад із м’ятою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,2 ХО
25 ккал
– 1,5 л води
– 200 г вишні
– 1 лимон
– 6 листків м’яти
– Стевіозид – на смак
Крок 1
Готую м’ятну воду. Листя м’яти промиваю. У каструлю наливаю воду, додаю листя м’яти та стевіозид. Доводжу до кипіння
Крок 2
Вишню мою та видаляю з неї кісточки. Додаю до м’ятної води вишню та половину нарізаного лимона разом з
шкіркою. Залишаю на годину. Потім лимонад проціджують
Крок 3
Решту половини лимона ріжу тонкими кружальцями та відправляю в глечик з лимонад. Вишневий лимонад готовий! Подаю його охолодженим із часточками лимона. Зберігаю домашній лимонад у холодильнику
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…