«Діаменю» рецепт “Вишня у власному соку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
50 ккал
– Ягоди вишні
Крок 1
Ягоди вишні промиваю у холодній воді, видаляю хвостики та листя. Дістаю кісточки.
Крок 2
Банки мою та стерилізую над парою 5-7 хвилин. Кришки пропарюю 1-2 хвилини. У підготовлені банки складаю вишню. Щільно укладаю, щоб не було порожнього місця.
Крок 3
На дно каструлі поміщаю шматочок чистої тканини, зверху ставлю банку з вишнею та заливаю теплою водою. Прикриваю банку кришкою. Стерилізую 15 хвилин.
Крок 4
Закручую банку кришкою. Перевертаю банку нагору дном і накриваю ковдрою або рушником. Даю охолонути у такому вигляді.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…
Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…
Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…
Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…
Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…