Перейти до вмісту
Головна » Вишня у власному соку

Вишня у власному соку

    Вишня у власному соку

    «Діаменю» рецепт “Вишня у власному соку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,7 ХО
    50 ккал

    Інгредієнти

    – Ягоди вишні

    Покроковий процес приготування вишні у власному соку

    Крок 1

    Ягоди вишні промиваю у холодній воді, видаляю хвостики та листя. Дістаю кісточки.

    Крок 2

    Банки мою та стерилізую над парою 5-7 хвилин. Кришки пропарюю 1-2 хвилини. У підготовлені банки складаю вишню. Щільно укладаю, щоб не було порожнього місця.

    Крок 3

    На дно каструлі поміщаю шматочок чистої тканини, зверху ставлю банку з вишнею та заливаю теплою водою. Прикриваю банку кришкою. Стерилізую 15 хвилин.

    Крок 4

    Закручую банку кришкою. Перевертаю банку нагору дном і накриваю ковдрою або рушником. Даю охолонути у такому вигляді.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Вишня у власному соку. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *