«Діаменю» рецепт “Вишня у власному соку” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,7 ХО
50 ккал
Інгредієнти
– Ягоди вишні
Покроковий процес приготування вишні у власному соку
Крок 1
Ягоди вишні промиваю у холодній воді, видаляю хвостики та листя. Дістаю кісточки.
Крок 2
Банки мою та стерилізую над парою 5-7 хвилин. Кришки пропарюю 1-2 хвилини. У підготовлені банки складаю вишню. Щільно укладаю, щоб не було порожнього місця.
Крок 3
На дно каструлі поміщаю шматочок чистої тканини, зверху ставлю банку з вишнею та заливаю теплою водою. Прикриваю банку кришкою. Стерилізую 15 хвилин.
Крок 4
Закручую банку кришкою. Перевертаю банку нагору дном і накриваю ковдрою або рушником. Даю охолонути у такому вигляді.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!