«Діаменю» рецепт “Яблука запечені з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,3 ХО
151 ккал
❯ 2 яблука
❯ 100 г сиру
❯ 20 г родзинок
❯ 1 яйце
❯ 0,5 ст. манного борошна
❯ ванілін
❯ замінник цукру
Крок 1
Видаляю у яблук серцевину (якщо вони великі – роблю це ложкою). З’єдную сир, яйце, родзинки, манку, замінник цукру, ванілін.
Крок 2
Сирну масу викладаю в яблука. Застилаю лист папером для випічки, заповнюю його яблуками.
Крок 3
Випікаю пів години за температури 200 градусів.
Страва виходить ароматною та ситною. Для прикраси десерту можна використовувати будь-які горіхи до смаку.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…