Перейти до вмісту
Головна » Яблука запечені з сиром

Яблука запечені з сиром

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Яблука запечені з сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,3 ХО
    151 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 яблука
    ❯ 100 г сиру
    ❯ 20 г родзинок
    ❯ 1 яйце
    ❯ 0,5 ст. манного борошна
    ❯ ванілін
    ❯ замінник цукру

    Покрокове приготування яблук запечених з сиром

    Крок 1

    Видаляю у яблук серцевину (якщо вони великі – роблю це ложкою). З’єдную сир, яйце, родзинки, манку, замінник цукру, ванілін.

    Крок 2

    Сирну масу викладаю в яблука. Застилаю лист папером для випічки, заповнюю його яблуками.

    Крок 3

    Випікаю пів години за температури 200 градусів.

    Страва виходить ароматною та ситною. Для прикраси десерту можна використовувати будь-які горіхи до смаку.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Яблука запечені з сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *