«Діаменю» рецепт “Ягідній смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,9 ХО
24 ккал
– 200 г замороженої полуниці
– 2 яблука
– 3 ківі
Крок 1
Очищаю ківі. Полуницю розморожую. Яблука нарізаю кубиками. За допомогою блендера окремо доводжу до консистенції пюре фрукти та ягоди.
Крок 2
У прозорі склянки розливаю пюре шарами. Спочатку яблучний, потім полуничний, і останнім шаром пюре з ківі. Перед подачею прикрашаю ягодами, листочками та гілочками м’яти.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…