Перейти до вмісту
Головна » Ягідній смузі

Ягідній смузі

    Ягідній смузі

    «Діаменю» рецепт “Ягідній смузі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,9 ХО
    24 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г замороженої полуниці
    – 2 яблука
    – 3 ківі

    Покрокове приготування ягідного смузі

    Крок 1

    Очищаю ківі. Полуницю розморожую. Яблука нарізаю кубиками. За допомогою блендера окремо доводжу до консистенції пюре фрукти та ягоди.

    Крок 2

    У прозорі склянки розливаю пюре шарами. Спочатку яблучний, потім полуничний, і останнім шаром пюре з ківі. Перед подачею прикрашаю ягодами, листочками та гілочками м’яти.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідній смузі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *