Калорійність

Ягідний соус до м’яса

«Діаменю» рецепт “Ягідний соус до м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

100 г
0,6 ХО
45 ккал

Інгредієнти

– 350 г смородини
– 0,5 ч.л. меленого імбиру
– 10 бутонів гвоздики
– 1 апельсин
– 3 ст. коньяку
– Стевіозид – на смак

Покрокове приготування ягідного соусу

Крок 1

Змішую смородину, мелений імбир, бутони гвоздики, натерту на дрібній тертці цедру апельсина, вичавлюю з фрукта сік. Доводжу до кипіння, проварюю 10 хвилин.

Крок 2

Додаю коньяк та стевіозид, перемішую. Подрібнюю у блендері. Даю охолонути. Зберігаю в холодильнику під кришкою протягом тижня.

Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідний соус до м’яса. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago