«Діаменю» рецепт “Ягідний соус до м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,6 ХО
45 ккал
– 350 г смородини
– 0,5 ч.л. меленого імбиру
– 10 бутонів гвоздики
– 1 апельсин
– 3 ст. коньяку
– Стевіозид – на смак
Крок 1
Змішую смородину, мелений імбир, бутони гвоздики, натерту на дрібній тертці цедру апельсина, вичавлюю з фрукта сік. Доводжу до кипіння, проварюю 10 хвилин.
Крок 2
Додаю коньяк та стевіозид, перемішую. Подрібнюю у блендері. Даю охолонути. Зберігаю в холодильнику під кришкою протягом тижня.
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…