Перейти до вмісту
Головна » Ягідний соус до м’яса

Ягідний соус до м’яса

    Ягідний соус до м'яса

    «Діаменю» рецепт “Ягідний соус до м’яса” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,6 ХО
    45 ккал

    Інгредієнти

    – 350 г смородини
    – 0,5 ч.л. меленого імбиру
    – 10 бутонів гвоздики
    – 1 апельсин
    – 3 ст. коньяку
    – Стевіозид – на смак

    Покрокове приготування ягідного соусу

    Крок 1

    Змішую смородину, мелений імбир, бутони гвоздики, натерту на дрібній тертці цедру апельсина, вичавлюю з фрукта сік. Доводжу до кипіння, проварюю 10 хвилин.

    Крок 2

    Додаю коньяк та стевіозид, перемішую. Подрібнюю у блендері. Даю охолонути. Зберігаю в холодильнику під кришкою протягом тижня.

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Ягідний соус до м’яса. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *