Перейти до вмісту
Головна » Холодний ягідний суп

Холодний ягідний суп

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Холодний ягідний суп” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Освіжаючий вітамінний десерт для маленьких та дорослих

    Приготування: 2 години 50 хвилин
    У 1 порції: 770 ккал, 16 г білків,
    37 г жирів, 96 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції
    Для супу:
    ❯ 500 г ягід асорті (наприклад, малина та ожина)
    ❯ 4 ст. л цукрової пудри
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 200 г вершкового йогурту
    ❯ 200 мл вершків жирністю 33%
    Для вафель:
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 1/2 ч. л. розпушувача
    ❯ сіль
    ❯ 35 г цукру
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 250 мл молока

    Покроковий процес приготування ягідного супу

    Крок 1

    Для вафель вершкове масло розм’якшити за кімнатної температури. Борошно просіяти з розпушувачем у глибоку миску, додати цукор та дрібку солі. До сухих інгредієнтів додати масло, яйце, молоко і ретельно перемішувати до отримання однорідного гладкого тіста. Миску накрити харчовою плівкою та дати тесту відстоятись 2 год у прохолодному місці. Порційно вливаючи тісто у форми вафельниці, спекти вафлі. Готовим вафлям дати охолонути.

    Крок 2

    Ягоди перебрати, вимити та ретельно обсушити (плодоніжки видалити). Трохи ягід відкласти для прикраси, решту розім’яти за допомогою вилки та протерти через сито середньої густоти. Ягідну масу, що вийшла, розтерти з цукровою пудрою і ванільним цукром. Дати ягідному пюре настоятися при кімнатній температурі 10-15 хв.

    Крок 3

    Постійно помішуючи, в миску з ягідним пюре поступово влити йогурт, вершки та 100 мл води. Ретельно перемішати. Готовий ягідний суп розлити по порційних піалах і прикрасити рештою

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Холодний ягідний суп. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *