Рецепт “Яловичина запечена з виноградом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 10 хвилин
У 1 порції: 690 ккал, 37 г білків,
55 г жирів, 10 г вуглеводів
На 6 порцій:
❯ 1 кг яловичої вирізки
❯ 8 скибочок бекону
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 3 гілочки розмарину
❯ 250 г червоного винограду без кісточок
❯ 25 г вершкового масла
❯ 125 мл червоного вина
❯ сіль
❯ перець
Для соусу:
❯ по 2 ст. л. рубаного естрагону та петрушки
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 1 рубана цибулина
❯ 40 г рубаних анчоусів
❯ 60 мл оливкової олії
Крок 1
Нагріти духовку до 250 °. М’ясо вимити, обсушити, натерти сіллю та перцем. М’ясо обернути беконом, обв’язати кулінарною ниткою і змастити олією.
Крок 2
Підготовлене м’ясо обсмажити на сковороді з усіх боків, потім запікати у духовці прибл. 25 хв. Додати розмарин,
вершкове масло, вимитий виноград, вино та гасити ще 25 хв.
Крок 3
М’ясо вийняти з духовки та на 15 хв накрити алюмінієвою фольгою. Для соусу трави перемішати з цибулею та анчоусами, додати масло, оцет, рідину з-під м’яса та добре збити. Яловичину нарізати порційними шматками. Подати полив соусом.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…