«Діаменю» рецепт “Заготівля для борщу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
0,5 ХО
69 ккал
– 2 середніх буряків
– 2 середніх моркви
– невеликий пучок зеленої цибулі
– 2-3 стебла часнику
– 5 бурякових стебел
– кріп, петрушка, сіль – на смак
Крок 1
Буряк і моркву очищаю від шкірки, мий і нарізаю кубиками. Подрібнюю промите пір’я зеленого цибулі. Буряче бадилля, стебла часнику та зелень промиваю під проточною водою
Крок 2
Нарізаю бадилля, видаляючи тверду частину стебла. Листя часнику дрібно шинкую. Усі інгредієнти змішую у великій каструлі, солю.
Крок 3
Розкладаю по пакетах для заморожування, можна використовувати пластикові контейнери. Свіжу зелень (на смак) дрібно шаткую і додаю потроху у кожну порцію. Пакети щільно зав’язую, випускаючи повітря
Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…