Перейти до вмісту
Головна » Заготівля для борщу

Заготівля для борщу

    Заготівля для борщу

    «Діаменю» рецепт “Заготівля для борщу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,5 ХО
    69 ккал

    Інгредієнти

    – 2 середніх буряків
    – 2 середніх моркви
    – невеликий пучок зеленої цибулі
    – 2-3 стебла часнику
    – 5 бурякових стебел
    – кріп, петрушка, сіль – на смак

    Покрокове приготування заготівлі для борщу

    Крок 1

    Буряк і моркву очищаю від шкірки, мий і нарізаю кубиками. Подрібнюю промите пір’я зеленого цибулі. Буряче бадилля, стебла часнику та зелень промиваю під проточною водою

    Крок 2

    Нарізаю бадилля, видаляючи тверду частину стебла. Листя часнику дрібно шинкую. Усі інгредієнти змішую у великій каструлі, солю.

    Крок 3

    Розкладаю по пакетах для заморожування, можна використовувати пластикові контейнери. Свіжу зелень (на смак) дрібно шаткую і додаю потроху у кожну порцію. Пакети щільно зав’язую, випускаючи повітря

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Заготівля для борщу. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *