Рецепт “Закрита піца з броколі та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 710 ккал, 23 г білків,
26 г жирів, 26 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 20 г дріжджів
❯ 1/2 ч. л. цукру
❯ 400 г борошна
❯ 1 ч. л. солі
❯ 3 ст. л. рослинної олії
❯ 300 г броколі
❯ 100 г вареної ковбаси (нарізати смужками)
❯ 200 г тертого сиру
❯ 4 ст. л. густої сметани
❯ 2 ст. л. дрібно рубаної зеленої цибулі
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 1 яйце
Крок 1
Розвести дріжджі у 4 стіл. ложках теплої води, додати цукор та 2 стіл. ложки борошна. Через 10 хв всипати сіль і борошно, що залишилося, влити масло, 225 мл теплої води та замісити тісто.
Крок 2
Броколі розділити на суцвіття, промити та викласти в друшляк. У каструлі довести до кипіння трохи води. На каструлю встановити друшляк і готувати броколі на пару до напівм’якості. Перемішати із сиром, ковбасою, сметаною та цибулею. Суміш посолити та поперчити.
Крок 3
Нагріти духовку до 200 °. Тісто розділити на дві частини та тонко розкотити. Викласти начинку та загорнути її в тісто. Змастити піци яйцем і випікати 15 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…