Перейти до вмісту
Головна » Закрита піца з броколі та сиром

Закрита піца з броколі та сиром

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Закрита піца з броколі та сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 710 ккал, 23 г білків,
    26 г жирів, 26 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 20 г дріжджів
    ❯ 1/2 ч. л. цукру
    ❯ 400 г борошна
    ❯ 1 ч. л. солі
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 300 г броколі
    ❯ 100 г вареної ковбаси (нарізати смужками)
    ❯ 200 г тертого сиру
    ❯ 4 ст. л. густої сметани
    ❯ 2 ст. л. дрібно рубаної зеленої цибулі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 яйце

    Покроковий процес приготування закритої піци

    Крок 1

    Розвести дріжджі у 4 стіл. ложках теплої води, додати цукор та 2 стіл. ложки борошна. Через 10 хв всипати сіль і борошно, що залишилося, влити масло, 225 мл теплої води та замісити тісто.

    Крок 2

    Броколі розділити на суцвіття, промити та викласти в друшляк. У каструлі довести до кипіння трохи води. На каструлю встановити друшляк і готувати броколі на пару до напівм’якості. Перемішати із сиром, ковбасою, сметаною та цибулею. Суміш посолити та поперчити.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 200 °. Тісто розділити на дві частини та тонко розкотити. Викласти начинку та загорнути її в тісто. Змастити піци яйцем і випікати 15 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Закрита піца з броколі та сиром. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *