Рецепт “Закусочні роли з тонкого лаваша” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
6-8 порцій, 1 година
– 6 великих прямокутних листів лаваша
– 200 г крему
– 1 великий качан листового салату
Для начинок:
– Сік та цедра 1 лимона
– 9–12 крабових паличок
– 150 г філе слабосолоного лосося
– 180 г в’яленої або вареної шинки (тонкими скибочками)
– 150 г твердого сиру (тонкими скибочками)
– 80 г домашнього майонезу
– 2 ст. л. тертого сиру
– Сіль
– Перець
Крок 1
Всі листи лаваша розкласти на робочій поверхні. Крем-сир злегка посолити, поперчити та намазати лаваш тонким шаром.
Крок 2
Салат промити, обсушити та розібрати на листя. Викласти листя салату на змащений лаваш сиром.
Крок 3
Для ролі з лососем філе риби викласти на лаваш із салатом, збризкати соком лимона, присипати невеликою кількістю цедри, поперчити та згорнути у щільний рулет.
Крок 4
Для ролів з шинкою і сиром викласти на салат пласти шинки та накрити сиром. Згорнути лаваш у щільний рулет.
Крок 5
Готові вироби викласти на тарілку, густо посипати цукровою пудрою та прикрасити шоколадним ганашем. Ганаш, що залишився, подати в окремому посуді. Страву доповнити ягодами.
Крок 6
Усі рулети зафіксувати дерев’яними шпажками та помістити у холодильник на 35–40 хв. Перед подачею нарізати шматочками. Подати із соусом на основі натурального йогурту.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…