Рецепт “Запечена форель із песто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Інгредієнти

НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 4 форелі, готові до кулінарної обробки
❯ кілька гілочок кропу
❯ олія з виноградних кісточок
❯ коріандр, насіння фенхелю та гірчиці
❯ 1 лимон
❯ сіль
❯ перець
Для песто:
❯ 4 невеликі цибулини
❯ 1 пучок базиліка
❯ 100 мл олії з виноградних кісточок
❯ жменя колотого льоду

Покроковий процес приготування форелі із песто

Крок 1

На кожній тушці риби збоку черевця зробити надріз та акуратно видалити хребет з кістками. Насіння фенхелю, гірчиці та коріандр обсмажити на сковороді без жиру та стовкти. Лимон нарізати тонкими колами.

Крок 2

У черевце кожної риби покласти 3 кружки лимона та 1 гілочку фенхелю, тушки натерти сіллю та перцем, посипати товченим насінням.

Крок 3

Духовку нагріти до 200 °. Підготувати лист та нагріти його в гарячій духовці.

Крок 4

Рибу викласти на гаряче деко, збризкати маслом та запікати, поки шкірка не стане хрумкою.

Крок 5

Для песто цибулю очистити, порубати, обсмажити до прозорості на невеликій кількості олії і дати охолонути.
Базилік промити, перебрати та обсушити, листочки з гілочок обірвати та подрібнити за допомогою блендера, вливаючи тонкою цівкою залишилося масло. Додати 1/4 ч. л. солі, трохи льоду та подрібнити до отримання однорідної гладкої маси. Підмішати обсмажену цибулю.

Крок 6

ДЗапечену рибу подати з салатом свіжих овочів та картопляним або рисовий гарнір. Соус сервірувати в окремому посуді. За бажанням доповнити страву скибочками лимона.

Сьогодні ми дізналися як готується Запечена форель із песто. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

10 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

10 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

1 день ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

1 день ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

1 день ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

1 день ago