Рецепт “Запечена квасоля по-чеськи з беконом та сардельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 години
У 1 порції: 800 ккал, 43 г білків,
39 г жирів, 74 г вуглеводів
На 3 порції:
❯ 350 г червоної або чорної квасолі
❯ 1 цибулина
❯ 1 пучок свіжого чебрецю (або 1 ч. л. сушеного)
❯ 150 г бекону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 сардельки
❯ 2 гілочки петрушки для прикраси
Крок 1
Квасолю промити та замочити у холодній воді на добу (воду періодично міняти). Квасоля разом з водою, в якій вона замочувалась, викласти в каструлю і, додавши чебрець, варити до м’якості. Цибулю очистити та порубати.
Крок 2
Відварену квасолю відкинути на друшляк і злегка розім’яти. Бекон нарізати кубиками та обсмажувати на сухій сковороді, поки з нього не витопиться жир. Додати рубану цибулю та обсмажувати її до напівпрозорості. Перемішати з квасолею. Посолити та поперчити (за бажанням). Додати нарізані кружальцями сардельки.
Крок 3
Нагріти духовку до 190 °. Квасоляну суміш викласти в змащену жиром форму для запікання та поставити в духовку на 20 хв.
Крок 4
Петрушку сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Квасоля, запечена з беконом та сардельками, розкласти по тарілках і посипати рубаною зеленню. Добре подати блюдо теплим.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…