Калорійність

Запечена квасоля по-чеськи

Рецепт “Запечена квасоля по-чеськи з беконом та сардельками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 2 години
У 1 порції: 800 ккал, 43 г білків,
39 г жирів, 74 г вуглеводів

Інгредієнти

На 3 порції:
❯ 350 г червоної або чорної квасолі
❯ 1 цибулина
❯ 1 пучок свіжого чебрецю (або 1 ч. л. сушеного)
❯ 150 г бекону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 4 сардельки
❯ 2 гілочки петрушки для прикраси

Покроковий процес приготування квасолі по-чеськи

Крок 1

Квасолю промити та замочити у холодній воді на добу (воду періодично міняти). Квасоля разом з водою, в якій вона замочувалась, викласти в каструлю і, додавши чебрець, варити до м’якості. Цибулю очистити та порубати.

Крок 2

Відварену квасолю відкинути на друшляк і злегка розім’яти. Бекон нарізати кубиками та обсмажувати на сухій сковороді, поки з нього не витопиться жир. Додати рубану цибулю та обсмажувати її до напівпрозорості. Перемішати з квасолею. Посолити та поперчити (за бажанням). Додати нарізані кружальцями сардельки.

Крок 3

Нагріти духовку до 190 °. Квасоляну суміш викласти в змащену жиром форму для запікання та поставити в духовку на 20 хв.

Крок 4

Петрушку сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Квасоля, запечена з беконом та сардельками, розкласти по тарілках і посипати рубаною зеленню. Добре подати блюдо теплим.

Сьогодні ми дізналися як готується Запечена квасоля по-чеськи. Смачного!
nakukhni

Share
Published by
nakukhni

Recent Posts

Гливи у клярі

Рецепт "Гливи у клярі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 6…

20 години ago

Равіолі з м’ясом

Рецепт "Равіолі з м'ясом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

20 години ago

Фунтовий кекс

Рецепт "Фунтовий кекс" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 55 хвилин Інгредієнти…

2 дні ago

Чахохбілі з курки

Рецепт "Чахохбілі з курки" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 50 хвилин…

2 дні ago

Суп-пюре морквяний з часником

Рецепт "Суп-пюре морквяний з часником" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 45…

2 дні ago

Листковий пиріг з капусти

Рецепт "Листковий пиріг з капусти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Приготування: 1…

2 дні ago