Рецепт “Запечені макарони під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 780 ккал, 31 г білків,
29 г жирів, 100 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 350 г макаронів
❯ 350 г брюссельської капусти
❯ 2 моркви
❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
❯ 500 мл соусу бешамель
❯ 125 г тертого сиру
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до напівготовності, відкинути на друшляк і промити холодною водою.
Овочі вимити, моркву очистити. Морква та брюссельську капусту бланшувати у киплячій воді 3 хв. Коли морква охолоне, натерти її на великій тертці. Зелений цибулю нарізати кільцями. Овочі перемішати з макаронами, посолити та поперчити.
Крок 2
Нагріти духовку до 170 °. У змащену жиром форму для запікання викласти половину макаронної суміші, полити її половиною соусу бешамель та посипати шаром сиру. Зверху розподілити решту макаронну суміш, полити соусом та посипати сиром. Запікати 35 хв.
Для соусу бешамель у каструлі розтопити 35 г вершкового масла та обсмажувати 35 г борошна до золотистого кольору. Влити 550 мл молока і перемішати, щоб не було грудочок. Помішуючи, уварювати соус на слабкому вогні 10 хв. Посолити та поперчити, приправити дрібкою тертого горіха мускатного.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…