Рецепт “Запечені макарони під сиром” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 20 хвилин
У 1 порції: 780 ккал, 31 г білків,
29 г жирів, 100 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 350 г макаронів
❯ 350 г брюссельської капусти
❯ 2 моркви
❯ 4 пір’їна зеленої цибулі
❯ 500 мл соусу бешамель
❯ 125 г тертого сиру
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Крок 1
Макарони відварити в киплячій підсоленій воді до напівготовності, відкинути на друшляк і промити холодною водою.
Овочі вимити, моркву очистити. Морква та брюссельську капусту бланшувати у киплячій воді 3 хв. Коли морква охолоне, натерти її на великій тертці. Зелений цибулю нарізати кільцями. Овочі перемішати з макаронами, посолити та поперчити.
Крок 2
Нагріти духовку до 170 °. У змащену жиром форму для запікання викласти половину макаронної суміші, полити її половиною соусу бешамель та посипати шаром сиру. Зверху розподілити решту макаронну суміш, полити соусом та посипати сиром. Запікати 35 хв.
Для соусу бешамель у каструлі розтопити 35 г вершкового масла та обсмажувати 35 г борошна до золотистого кольору. Влити 550 мл молока і перемішати, щоб не було грудочок. Помішуючи, уварювати соус на слабкому вогні 10 хв. Посолити та поперчити, приправити дрібкою тертого горіха мускатного.
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Міні кіш зі шпинатом" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Кіш лорен з копченою грудинкою" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Італійський салат з овочами та сиром" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Овочевий салат із копченим лососем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Овочевий салат з сардинами в олії" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…