Закуски

Запечений качиний паштет

Рецепт “Запечений качиний паштет” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

8 ПОРЦІЙ, 2 ГОДИНИ + 8 ГОДИН

Інгредієнти

❯ 500 г м’яса дикої качки
❯ 2 цибулини шалот
❯ 150 г свіжих лісових грибів
❯ 200 г свинячого ошийка
❯ 6 тонких скибочок свинини (для форми)
❯ 1 ягода ялівцю
❯ 2 ст. л. білого портвейну
❯ 1 ст. л. коньяку
❯ 500 мл міцного м’ясного бульйону
❯ сіль
❯ перець

Покроковий процес приготування качиний паштет

Крок 1

Все м’ясо посолити, поперчити, у глибокій мисці залити коньяком і портвейном і залишити маринуватися на 8 год.

Крок 2

Духовку нагріти до 170 °, на нижній рівень встановити глибоку форму із гарячою водою. Тонкі скибочки свинини відкласти, маринад зібрати. Цибулини очистити та крупно нарізати. Качине м’ясо та ошийок посікти з цибулею.

Крок 3

Гриби очистити, промити, обсушити, дрібно нарізати та підмішати до рубаного м’яса. Додати товчений ялівець, сіль
і перець з розрахунку 18 г солі та 2 г перцю на 1 кг м’яса. Влити маринад.

Крок 4

М’ясну масу розкласти у дві порційні форми, встановити їх у форму з гарячою водою, накрити тонкими скибочками свинини та запікати на водяній бані 20 хв.

Крок 5

Паштет вийняти із духовки. Сік, що утворився, акуратно зібрати та уварити на середньому вогні на 2/3.

Крок 6

Полити паштет соком у формах і поставити під гарячий гриль духовки на 10 хв. Паштет подати теплим чи охолодженим.

Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечений качиний паштет. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

3 тижні ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

3 тижні ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

3 тижні ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

3 тижні ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

4 тижні ago