Рецепт “Запечений кролик з овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 25 хвилин
У 1 порції: 510 ккал, 36 г білків,
19 г жирів, 50 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 600 г кролятини
❯ сіль
❯ товчений чорний перець
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 1 пучок пряної зелені (розмарин, чебрець, материнка)
❯ 150 мл бульйону
❯ 2 цибулини
❯ 10 помідорів чері
❯ 1 цукіні
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. М’ясо вимити, розрізати на шматки та натерти сіллю та перцем. Запікати в змащеній олією формі 10 хв
Крок 2
Зелень та овочі вимити. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Зелень порубати. Помідори нарізати половинками, цукіні – півкухлями. Додати до м’яса, влити бульйон та запікати прибл. 40-50 хв до м’якості м’яса, іноді поливаючи його бульйоном.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…