Рецепт “Запечений солодкий перець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 390 ккал, 9 г білків,
21 г жирів, 23 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 скибочки черствого хліба
❯ 140 г консервованої кукурудзи
❯ 1 цибулина
❯ 2 стебла зеленої цибулі
❯ 1/2 пучка петрушки
❯ 4 стручки солодкого перцю
❯ 500 г рубаного м’яса
❯ 1 яйце
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ мелена солодка паприка
❯ 125 мл овочевого бульйону
❯ 1 ст. л. айвара (паста із солодкого перцю)
❯ 100 г тертого сиру
Крок 1
Хліб замочити у воді. З консервованої кукурудзи злити рідину. Свіжі овочі вимити. Зелена цибулю нарізати кільцями, ріпчастий – очистити та порубати. Петрушку обполоснути, листочки порубати. У перців зрізати “кришечки” і видалити серцевини з насінням.
Крок 2
Розм’якшити хліб витиснути, змішати з рубаним м’ясом, цибулею і яйцем. Приправити суміш сіллю, чорним перцем та паприкою. Підмішати кукурудзу, зелену цибулю та петрушку. Перці заповнити начинкою
Крок 3
У бульйоні розвести айвар і вилити в глибоку форму для запікання. Перці розмістити у формі впритул один до одного,
посипати сиром, накрити “кришечками” і запікати 45 хв при 200 °. Подати страву гарячою
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…