Перейти до вмісту
Головна » Запечений солодкий перець

Запечений солодкий перець

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запечений солодкий перець” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 390 ккал, 9 г білків,
    21 г жирів, 23 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 скибочки черствого хліба
    ❯ 140 г консервованої кукурудзи
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 стебла зеленої цибулі
    ❯ 1/2 пучка петрушки
    ❯ 4 стручки солодкого перцю
    ❯ 500 г рубаного м’яса
    ❯ 1 яйце
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ мелена солодка паприка
    ❯ 125 мл овочевого бульйону
    ❯ 1 ст. л. айвара (паста із солодкого перцю)
    ❯ 100 г тертого сиру

    Покроковий процес приготування запеченого перецю

    Крок 1

    Хліб замочити у воді. З консервованої кукурудзи злити рідину. Свіжі овочі вимити. Зелена цибулю нарізати кільцями, ріпчастий – очистити та порубати. Петрушку обполоснути, листочки порубати. У перців зрізати “кришечки” і видалити серцевини з насінням.

    Крок 2

    Розм’якшити хліб витиснути, змішати з рубаним м’ясом, цибулею і яйцем. Приправити суміш сіллю, чорним перцем та паприкою. Підмішати кукурудзу, зелену цибулю та петрушку. Перці заповнити начинкою

    Крок 3

    У бульйоні розвести айвар і вилити в глибоку форму для запікання. Перці розмістити у формі впритул один до одного,
    посипати сиром, накрити “кришечками” і запікати 45 хв при 200 °. Подати страву гарячою

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запечений солодкий перець. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *