Рецепт “Запіканка на йогурті інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 290 ккал, 9 г білків,
13 г жирів, 35 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 4 яйця
❯ 70 г меду
❯ 250 г натурального густого йогурту
❯ 1 ч. л. ванільного екстракту
❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
❯ 200 г заморожених ягід (малин, чорниць)
❯ цукрова пудра
Крок 1
Нагріти духовку до 160 °. Яйця розбити у миску, додати мед, йогурт, ванільний екстракт та крохмаль. Збовтати віночком до отримання однорідної суміші
Крок 2
У змащену жиром форму для пирога діаметром 23 см викласти половину ягід. Залити їх яєчно-йогуртовою сумішшю,
посипати ягодами, що залишилися, і запікати в духовці 40-45 хв.
Крок 3
Запіканку посипати цукровою пудрою. Подати теплою або охолодженою.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…