Калорійність

Запіканка на йогурті

Рецепт “Запіканка на йогурті інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

Приготування: 55 хвилин
У 1 порції: 290 ккал, 9 г білків,
13 г жирів, 35 г вуглеводів

Інгредієнти

На 4 порції:
❯ 4 яйця
❯ 70 г меду
❯ 250 г натурального густого йогурту
❯ 1 ч. л. ванільного екстракту
❯ 1 ст. л. кукурудзяного крохмалю
❯ 200 г заморожених ягід (малин, чорниць)
❯ цукрова пудра

Покроковий процес приготування запіканки на йогурті

Крок 1

Нагріти духовку до 160 °. Яйця розбити у миску, додати мед, йогурт, ванільний екстракт та крохмаль. Збовтати віночком до отримання однорідної суміші

Крок 2

У змащену жиром форму для пирога діаметром 23 см викласти половину ягід. Залити їх яєчно-йогуртовою сумішшю,
посипати ягодами, що залишилися, і запікати в духовці 40-45 хв.

Крок 3

Запіканку посипати цукровою пудрою. Подати теплою або охолодженою.

Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка на йогурті. Смачного!
nakukhni

Recent Posts

Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами

Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…

1 місяць ago

Пиріг із поленти з мигдалем

Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Піца з поленти

Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…

1 місяць ago

Полента фрі з розмарином

Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago

Полента з родзинками та сметаною

Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…

1 місяць ago

Пиріг заливний з броколі

Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…

1 місяць ago