«Діаменю» рецепт “Запіканка зі злаками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
100 г
1,2 ХО
201 ккал
❯ 2 ст. лохини
❯ 2 ст. вівсяних пластівців
❯ 1/4 ст. борошна з мигдалю або волоських горіхів
❯ 2 ст. cmeвіі в порошку
❯ 2 ст. знежиреного молока
❯ 2 яйця
❯ 1 ч.л. ванільного екстракту
❯ кориця, імбир, мускатний горіх
Крок 1
У великій мисці змішую лохину, вівсяні пластівці, борошно, стевію, корицю, імбир та мускатний горіх.
Крок 2
В окремій ємності збиваю молоко, яйця та ванільний екстракт. Змішую сухі та рідкі інгредієнти до однорідної консистенції.
Крок 3
Виливаю суміш у форму, попередньо змащену олією. Ставлю запіканку в розігріту до 180 град. духовку та запікаю 25-30 хвилин. Подаю її з йогуртом чи свіжими ягодами.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…