Перейти до вмісту
Головна » Запіканка зі злаками

Запіканка зі злаками

    Пастила із шипшини

    «Діаменю» рецепт “Запіканка зі злаками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    1,2 ХО
    201 ккал

    Інгредієнти

    ❯ 2 ст. лохини
    ❯ 2 ст. вівсяних пластівців
    ❯ 1/4 ст. борошна з мигдалю або волоських горіхів
    ❯ 2 ст. cmeвіі в порошку
    ❯ 2 ст. знежиреного молока
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 ч.л. ванільного екстракту
    ❯ кориця, імбир, мускатний горіх

    Покрокове приготування запіканки зі злаками

    Крок 1

    У великій мисці змішую лохину, вівсяні пластівці, борошно, стевію, корицю, імбир та мускатний горіх.

    Крок 2

    В окремій ємності збиваю молоко, яйця та ванільний екстракт. Змішую сухі та рідкі інгредієнти до однорідної консистенції.

    Крок 3

    Виливаю суміш у форму, попередньо змащену олією. Ставлю запіканку в розігріту до 180 град. духовку та запікаю 25-30 хвилин. Подаю її з йогуртом чи свіжими ягодами.

    Сьогодні ми дізналися як готується Запіканка зі злаками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *