Рецепт “Запіканки у формах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 35 хвилин
У 1 порції: 370 ккал, 15 г білків,
22 г жирів, 28 г вуглеводів
На 4 порції:
❯ 400 г свіжих лісових грибів
❯ 2 ч. л. меленого кмину
❯ 300 г пшона
❯ 1,2 л овочевого бульйону або води
❯ 200 г білого хліба
❯ 2 цибулини
❯ 1 ст. л. топленої олії
❯ 50 г бекону
❯ 2 ч. л. солі
❯ 1 ч. л. меленого імбиру
❯ 3 ч. л. сушеного майорану
❯ 3 зубчики часнику
❯ мелений чорний перець
❯ 150 г тертого сиру
❯ 1 велике яйце
❯ 2 пір’їна зеленої цибулі
Крок 1
Картоплю очистити та нарізати кружальцями завтовшки прибл. 0,5 см. Помідори нарізати половинками, зелену цибулю – кільцями. Яйця збовтати з вершками, сіллю та перцем, додати половину сиру.
Крок 2
У змащені маслом порційні формочки викласти картоплю, помідори та цибулю. Залити овочі яєчно-сирною сумішшю, посипати сиром, що залишився, і запікати в духовці 20 хв при 175°.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…