Перейти до вмісту
Головна » Запіканки у формах

Запіканки у формах

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Запіканки у формах” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 370 ккал, 15 г білків,
    22 г жирів, 28 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г свіжих лісових грибів
    ❯ 2 ч. л. меленого кмину
    ❯ 300 г пшона
    ❯ 1,2 л овочевого бульйону або води
    ❯ 200 г білого хліба
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 ст. л. топленої олії
    ❯ 50 г бекону
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 3 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 1 велике яйце
    ❯ 2 пір’їна зеленої цибулі

    Покроковий процес приготування запіканок у формах

    Крок 1

    Картоплю очистити та нарізати кружальцями завтовшки прибл. 0,5 см. Помідори нарізати половинками, зелену цибулю – кільцями. Яйця збовтати з вершками, сіллю та перцем, додати половину сиру.

    Крок 2

    У змащені маслом порційні формочки викласти картоплю, помідори та цибулю. Залити овочі яєчно-сирною сумішшю, посипати сиром, що залишився, і запікати в духовці 20 хв при 175°.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Запіканки у формах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *