Перейти до вмісту
Головна » Картопляні ковбаски

Картопляні ковбаски

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Картопляні ковбаски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 800 ккал, 29 г білків,
    31 г жирів, 103 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 400 г свіжих лісових грибів
    ❯ 2 ч. л. меленого кмину
    ❯ 300 г пшона
    ❯ 1,2 л овочевого бульйону або води
    ❯ 200 г білого хліба
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 ст. л. топленої олії
    ❯ 50 г бекону
    ❯ 2 ч. л. солі
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 3 ч. л. сушеного майорану
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 150 г тертого сиру
    ❯ 1 велике яйце
    ❯ 2 пір’їна зеленої цибулі

    Покроковий процес приготування картопляних ковбасок

    Крок 1

    Картоплю очистити, натерти на дрібній тертці та змішати з борошном, манною крупою та яйцем. Масу посолити та поперчити, додати нарізаний окіст.

    Крок 2

    Сформувати з картопляної маси вісім ковбасок, згорнути їх по спіралі у вигляді равликів і скріпити шпажками. Обваляти ковбаски в сухарях і обсмажити на олії до рум’яної скоринки.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні ковбаски. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *