Перейти до вмісту
Головна » Картопляні ньокки у сирному соусі

Картопляні ньокки у сирному соусі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Картопляні ньокки у сирному соусі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 730 ккал, 24 г білків,
    31 г жирів, 95 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г картоплі, звареної у мундирі
    ❯ 1 яйце
    ❯ 300 г борошна
    ❯ сіль
    ❯ 80 г волоських горіхів
    Для соусу:
    ❯ 300 г твердого або плавленого сиру
    ❯ 150 мл молока
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування картопляних ньокк

    Крок 1

    Картоплю очистити та натерти на дрібній тертці. Додати борошно, вбити яйце і замісити пластичне тісто. Посолити на смак. На посипаній мукою робочої поверхні сформувати з тіста ковбаску товщиною бл. 2 см і нарізати її скибочками завтовшки прибл. 1 див. Скибочки розплющити за допомогою вилки та занурити в киплячу підсолену воду. Відрахувати прибл. 1 хв після того, як ньоккі спливуть, і за допомогою шумівки перекласти їх у сервірувальний посуд

    Крок 2

    Сир натерти. Молоко нагріти, додати сир і готувати на слабкому вогні, постійно збиваючи віночком, до отримання гладкої однорідної маси. Поперчити до смаку. Полити ньоккі гарячим соусом і посипати волоськими горіхами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні ньокки у сирному соусі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *