Перейти до вмісту
Головна » Картопляні млинці з грибами

Картопляні млинці з грибами

    Картопляні млинці з грибами

    Рецепт “Картопляні млинці з грибами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Картопля 300 гр
    – Борошно 120 гр
    – Молоко 300 мл
    – Яйця 3 шт
    – Часник 1 зубок
    – Рослинна олія 3 ст.л.
    – Печериці 350 гр
    – Яйця 2 шт
    – Часник 1 зубок
    – Зелена цибуля 2 шт
    – Сметана 2 ст.л.
    – Перець
    – Сіль

    Покроковий процес приготування картопляних млинців з грибами
    Картопляні млинці з грибами1

    Крок 1

    Змішуємо молоко яйця та борошно. Натираємо картоплю та часник на дрібній тертці. Відправляємо все в тісто, солимо і перчимо. Наливаємо трохи олії та добре перемішуємо.

    Картопляні млинці з грибами2

    Крок 2

    Добре нагріваємо сковороду, а потім вогонь зменшуємо нижче середнього. Змащуємо сковороду рослинною олією і починаємо смажити млинці. Готовий млинець зверху змащуємо вершковим маслом.

    Картопляні млинці з грибами3

    Крок 3

    Наливаємо олію в сковороду і добре розігріваємо. Дрібно нарізаємо гриби та відправляємо в сковороду. Нарізаємо зелену цибулю та часник. Відправляємо часник до грибів, солимо і перчимо. Додаємо зелену цибулю та обсмажуємо 30 секунд.

    Картопляні млинці з грибами4

    Крок 4

    Варимо та нарізаємо яйця. Нарізаємо трохи свіжого кропу. Яйця та кріп відправляємо до грибів. Додаємо 2 ложки сметани, трохи солимо, перчимо і добре перемішуємо. Кладемо начинку в млинці та загортаємо.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Картопляні млинці з грибами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *