Рецепт “Здобний пиріг з родзинками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 години 55 хвилин
У 1 порції: 490 ккал, 16 г білків,
21 г жирів, 57 г вуглеводів
На 10 порцій:
❯ 500 г борошна
❯ дрібка солі
❯ 100 г цукру
❯ 42 г свіжих дріжджів
❯ 2 яєчні жовтки
❯ 125 г вершкового масла
❯ 300 мл молока
❯ 500 г жирного сиру
❯ 2 яйця
❯ 1 пакетик ванільного цукру
❯ 50 г родзинок
❯ 2 ст. л. мигдальної стружки (за бажанням)
Крок 1
Борошно просіяти в миску. Всипати 50 г цукру, щіпку солі та перемішати. Посередині зробити поглиблення, покришити туди дріжджі та влити трохи теплого молока. Накрити миску серветкою і залишити в теплому місці на 15 хв. Влити розтоплене вершкове масло і молоко, що залишилося, додати жовтки та замісити тісто. Накрити тісто серветкою та залишити в теплому місці на 1 год.
Крок 2
Тим часом приготувати начинку: сир розтерти з 1 яйцем, що залишився цукром та ванільним цукром, додати промити родзинки та перемішати.
Крок 3
Нагріти духовку до 180 °. Тісто, що підійшло розділити на дві частини та розкотити кожну прямокутний пласт по довжині листа завтовшки бл. 1 см. Пласти тіста намазати сирною сумішшю, згорнути в рулети та викласти на змащене жиром деко. Поверхню рулетів змастити збитим яйцем і посипати мигдалем. Випікати 30 хв.
Рецепт "Кукурудзяні капкейки з фетою та овочами" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.…
Рецепт "Пиріг із поленти з мигдалем" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Піца з поленти" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА 4…
Рецепт "Полента фрі з розмарином" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…
Рецепт "Полента з родзинками та сметаною" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти…
Рецепт "Пиріг заливний з броколі" інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями. Інгредієнти НА…