Перейти до вмісту
Головна » Здобний пиріг з родзинками

Здобний пиріг з родзинками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Здобний пиріг з родзинками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 години 55 хвилин
    У 1 порції: 490 ккал, 16 г білків,
    21 г жирів, 57 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 10 порцій:
    ❯ 500 г борошна
    ❯ дрібка солі
    ❯ 100 г цукру
    ❯ 42 г свіжих дріжджів
    ❯ 2 яєчні жовтки
    ❯ 125 г вершкового масла
    ❯ 300 мл молока
    ❯ 500 г жирного сиру
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 пакетик ванільного цукру
    ❯ 50 г родзинок
    ❯ 2 ст. л. мигдальної стружки (за бажанням)

    Покроковий процес приготування пирігу з родзинками

    Крок 1

    Борошно просіяти в миску. Всипати 50 г цукру, щіпку солі та перемішати. Посередині зробити поглиблення, покришити туди дріжджі та влити трохи теплого молока. Накрити миску серветкою і залишити в теплому місці на 15 хв. Влити розтоплене вершкове масло і молоко, що залишилося, додати жовтки та замісити тісто. Накрити тісто серветкою та залишити в теплому місці на 1 год.

    Крок 2

    Тим часом приготувати начинку: сир розтерти з 1 яйцем, що залишився цукром та ванільним цукром, додати промити родзинки та перемішати.

    Крок 3

    Нагріти духовку до 180 °. Тісто, що підійшло розділити на дві частини та розкотити кожну прямокутний пласт по довжині листа завтовшки бл. 1 см. Пласти тіста намазати сирною сумішшю, згорнути в рулети та викласти на змащене жиром деко. Поверхню рулетів змастити збитим яйцем і посипати мигдалем. Випікати 30 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Здобний пиріг з родзинками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *