Перейти до вмісту
Головна » Бутерброди з грушами

Бутерброди з грушами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Бутерброди з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 280 ккал, 16 г білків,
    17 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 1 багет
    ❯ 50 г тертого сиру гауда
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 2 груші
    ❯ 1 огірок
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 200 г сиру дор блю
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування бутербродів з грушами

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Розрізати багет на 8 довгих шматків, зрізи змастити вершковим маслом, посипати тертим сиром та запікати 10 хв. Груші нарізати часточками, посипати цукром і припустити 2 хв. Овочі тонко нарізати

    Крок 2

    На багети викласти скибочки овочів, блакитного сиру та груш. Поперчити. За бажанням прикрасити м’ятою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бутерброди з грушами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *