Перейти до вмісту
Головна » Каррі роган джош з ягнятини

Каррі роган джош з ягнятини

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Каррі роган джош з ягнятини” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 4-6 порцій:
    Для соусу та подачі:
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 2 стручки гострого червоного перцю
    ❯ 500 г рубаних помідорів без шкірки та насіння
    ❯ 1 стручок солодкого перцю
    ❯ по 1 ч. л. насіння фенхелю та куміну
    ❯ 5 стручків кардамону
    ❯ 4 бутони гвоздики
    ❯ 1 ч. л. насіння коріандру
    ❯ 2 палички кориці
    ❯ 1 ст. л. меленої кориці
    ❯ 2 ст. л. меленої паприки
    ❯ 3 сушених стручка гострого перцю
    ❯ 3 ст. л. соняшникової олії
    ❯ сіль
    ❯ листочки кінзи та м’яти
    Для м’яса:
    ❯ 800 г ягнятини
    ❯ 3 см кореня імбиру
    ❯ 6 зубків часнику
    ❯ 300 г натурального йогурту
    ❯ 1 ч. л. меленого чорного перцю
    ❯ 1 ч. л. куркуми

    Покроковий процес приготування роган джошу

    Крок 1

    Часник та імбир очистити, подрібнити в блендері та в мисці перемішати з йогуртом, додати мелений перець та куркуму. Викласти у суміш крупно нарізане м’ясо, накрити та маринувати у прохолодному місці 8-12 годин.

    Крок 2

    Приготувати соус. Стручки солодкого та гострого перцю вимити, обсушити, видалити насіння. Цибулини очистити. Підготовлені овочі подрібнити у однорідну масу.

    Крок 3

    Стручки кардамону розкрити. Насіння кардамону, фенхель, коріандр, мелену корицю та гвоздику обсмажувати на сковороді на сильному вогні. 2-3 хв та перекласти у ступку. Додати сушені стручки перцю та потовкти.

    Крок 4

    На сковороді на олії обсмажувати товчені прянощі з паприкою та перочно-цибульною масою 8-10 хв. Викласти до прянощів рубані помідори, додати корицю, влити 200 мл води та перемішати. Масу посолити, довести до кипіння та варити 5 хв. Готовий соус перекласти на сотейник.

    Крок 5

    М’ясо вийняти з маринаду, злегка обсушити та викласти в сотейник із соусом. Каррі готувати під кришкою на повільному вогні 1 год. Кришку зняти, вогонь зменшити до мінімуму і готувати ще 30 хв. Перед подачею посипати блюдо листочками кінзи та м’яти. Подати з коржами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Каррі роган джош з ягнятини. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *