Перейти до вмісту
Головна » Бісквітний рулет із чаєм маття

Бісквітний рулет із чаєм маття

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Бісквітний рулет із чаєм маття” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    Для бісквіту дружинуаз:
    ❯ 5 яєць
    ❯ 155 г цукру
    ❯ 125 г борошна
    ❯ 30 г меленого мигдалю
    ❯ 1 ст. л. зеленого порошкового чаю маття
    ❯ масло/борошно для змащування/посипання форми
    Для крему:
    ❯ 400 г маскарпоне
    ❯ 500 мл вершків
    ❯ 2 ст. л. цукру

    Покроковий процес приготування бісквітного рулету

    Крок 1

    Борошно просіяти з мигдалем, додати чай маття. Яйця розтерти з цукром і збивати на гарячій водяній бані, поки маса не почне густіти та не збільшиться в обсязі утричі.

    Крок 2

    Яєчну масу зняти з вогню та інтенсивно збивати до повного остигання. Невеликими порціями за допомогою дерев’яної лопатки підмішати в яєчну масу борошняну суміш.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Деко змастити невеликою кількістю олії та присипати борошном.

    Крок 4

    Тісто перелити на підготовлений лист, розрівняти та випікати бісквіт женуаз 30 хв.

    Крок 5

    Готовий бісквіт перевернути на тканинну серветку і згорнути у рулет. Дати рулету повністю охолонути.

    Крок 6

    Для крему маскарпоне і вершки добре охолодити, збити з цукром у пишну масу.

    Крок 7

    Бісквіт акуратно розгорнути, намазати кремом і знову згорнути у рулет. За бажанням збризкати рулет сиропом на зелений чай.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бісквітний рулет із чаєм маття. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *