Перейти до вмісту
Головна » Бутерброди з печінкою тріски

Бутерброди з печінкою тріски

    Бутерброди з печінкою тріски

    Рецепт “Бутерброди з печінкою тріски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Калорії 278

    Білки 2

    Жири 30

    Вуглеводи 1

    Інгредієнти

    – 155 г багета
    – 120 г печінки тріски
    – зелена цибуля або петрушка для подачі
    – апельсиновий джем для подачі

    Покроковий процес приготування бутербродів з печінкою тріски
    Бутерброди з печінкою тріски1

    Крок 1

    Наріжте багет. Зробіть з багета тости на сковороді чи тостері

    Бутерброди з печінкою тріски2

    Крок 2

    Намажте на бутерброд печінку. Прикрасьте апельсиновим джемом і листочком петрушки або пером зеленої цибулі.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Бутерброди з печінкою тріски. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *