Рецепт “Дорадо з овочами запечена у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ:
❯ 4 тушки доради
❯ 1 зубок часнику
❯ 1/2 пучка кропу
❯ сік 1/2 лимона
❯ 4 ст. л. рослинного масла
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 невеликий цукіні
❯ 10 помідорів чері
❯ листя салату
❯ рукола
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування дорадо у фользі
Крок 1
Рибу натерти сіллю та перцем. Кріп промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Часник очистити та потовкти у ступці. Додати до часнику кріп, сік лимона та 2 ст. л. олії та добре перемішати. Приготовленою сумішшю змастити рибу всередині та зовні та укласти на листи фольги.
Крок 2
Овочі вимити та обсушити. Стручки перцю, видаливши плодоніжки, нарізати товстими смужками. Цукіні нарізати великими скибочками, помідори нарізати половинками.
Крок 3
Духовку нагріти до 180 °. Підготовлені овочі викласти на фольгу до риби, збризкати рештою олією, злегка посолити та поперчити. Фольгу щільно загорнути та запікати рибу 10-15 хв.
Крок 4
Салат і руколу промити, перебрати та обсушити. Зелень розкласти по порційним тарілкам та викласти на неї запечені овочі та рибу.