Перейти до вмісту
Головна » Дорадо з овочами запечена у фользі

Дорадо з овочами запечена у фользі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Дорадо з овочами запечена у фользі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ:
    ❯ 4 тушки доради
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 1/2 пучка кропу
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ 4 ст. л. рослинного масла
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 невеликий цукіні
    ❯ 10 помідорів чері
    ❯ листя салату
    ❯ рукола
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування дорадо у фользі

    Крок 1

    Рибу натерти сіллю та перцем. Кріп промити, перебрати, обсушити та дрібно порубати. Часник очистити та потовкти у ступці. Додати до часнику кріп, сік лимона та 2 ст. л. олії та добре перемішати. Приготовленою сумішшю змастити рибу всередині та зовні та укласти на листи фольги.

    Крок 2

    Овочі вимити та обсушити. Стручки перцю, видаливши плодоніжки, нарізати товстими смужками. Цукіні нарізати великими скибочками, помідори нарізати половинками.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Підготовлені овочі викласти на фольгу до риби, збризкати рештою олією, злегка посолити та поперчити. Фольгу щільно загорнути та запікати рибу 10-15 хв.

    Крок 4

    Салат і руколу промити, перебрати та обсушити. Зелень розкласти по порційним тарілкам та викласти на неї запечені овочі та рибу.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Дорадо з овочами запечена у фользі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *