Рецепт “Італійський яблучний хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година 15 хвилин
У 1 порції: 515 ккал
Інгредієнти
НА 8 ПОРЦІЇ
– по 80 г ізюму, чорносливу та кураги
– по 40 г лимонних та апельсинових цукатів
– 3 яблука
– 350 г борошна
– 1/2 лимона
– 1 пакетик розпушувача
– 1 ст. л. порошку какао
– 80 г рубаного мигдалю
– 1 ст. л. лікеру
– по щіпці мелених кориці та гвоздики
– по дрібці анісу та кардамону
Покроковий процес приготування Італійського хлібу
Крок 1
Родзинки вимити та обсушити. Чорнослив та курагу вимити, обсушити та крупно нарізати. Яблука вимити, очистити, видалити серцевину з насінням, м’якуш дрібно нарізати. Перемішати із сухофруктами. З лимона зняти цедру, вичавити сік, все перемішати з фруктами, накрити та залишити на ніч.
Крок 2
Вранці борошно з’єднати з розпушувачем, порошком какао та прянощами. Додати підготовлену фруктову суміш, мигдаль, лікер та замісити тісто
Крок 3
Духовку нагріти до 200 °. Прямокутну форму довжиною 30 см змастити будь-яким жиром, викласти в неї тісто і випікати близько 1 год.