Перейти до вмісту
Головна » Італійський яблучний хліб

Італійський яблучний хліб

    Італійський яблучний хліб

    Рецепт “Італійський яблучний хліб” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 15 хвилин
    У 1 порції: 515 ккал

    Інгредієнти

    НА 8 ПОРЦІЇ
    – по 80 г ізюму, чорносливу та кураги
    – по 40 г лимонних та апельсинових цукатів
    – 3 яблука
    – 350 г борошна
    – 1/2 лимона
    – 1 пакетик розпушувача
    – 1 ст. л. порошку какао
    – 80 г рубаного мигдалю
    – 1 ст. л. лікеру
    – по щіпці мелених кориці та гвоздики
    – по дрібці анісу та кардамону

    Покроковий процес приготування Італійського хлібу

    Крок 1

    Родзинки вимити та обсушити. Чорнослив та курагу вимити, обсушити та крупно нарізати. Яблука вимити, очистити, видалити серцевину з насінням, м’якуш дрібно нарізати. Перемішати із сухофруктами. З лимона зняти цедру, вичавити сік, все перемішати з фруктами, накрити та залишити на ніч.

    Крок 2

    Вранці борошно з’єднати з розпушувачем, порошком какао та прянощами. Додати підготовлену фруктову суміш, мигдаль, лікер та замісити тісто

    Крок 3

    Духовку нагріти до 200 °. Прямокутну форму довжиною 30 см змастити будь-яким жиром, викласти в неї тісто і випікати близько 1 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Італійський яблучний хліб. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *