Перейти до вмісту
Головна » Качка з апельсинами та медом

Качка з апельсинами та медом

    Качка з апельсинами та медом

    Рецепт “Качка з апельсинами та медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 год. 40 хв.

    У 1 порції: 520 ккал, 38 г білків,
    40 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 1 качка
    ❯ 4 апельсини
    ❯ 2 яблука
    ❯ по 1/4 ч. л. кориці та меленого імбиру
    ❯ 1 ст. л. лимонного соку
    ❯ 4 ст. л. меду
    ❯ 200 мл сухого білого вина
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування качки

    Крок 1

    Качку натерти сіллю та перцем. Апельсини (2 шт.) та яблука нарізати скибочками, посипати корицею і збризкати лимонним соком. Потім перемішати з 1 ст. ложкою меду та начинити качку. Запікати 2 години. Потім обмазати 2 ст. ложками меду та запікати 10 хв

    Крок 2

    Апельсин нарізати скибочками, додати 1 ст. ложку меду, 200 мл води та варити 10 хв. Процідити, додати імбир та вино. Варити 10 хв. Полити качку і прикрасити апельсином

    Сьогодні ми дізналися як готується Качка з апельсинами та медом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *