Рецепт “Качка з апельсинами та медом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 2 год. 40 хв.
У 1 порції: 520 ккал, 38 г білків,
40 г жирів, 35 г вуглеводів
Інгредієнти
На 8 порцій:
❯ 1 качка
❯ 4 апельсини
❯ 2 яблука
❯ по 1/4 ч. л. кориці та меленого імбиру
❯ 1 ст. л. лимонного соку
❯ 4 ст. л. меду
❯ 200 мл сухого білого вина
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування качки
Крок 1
Качку натерти сіллю та перцем. Апельсини (2 шт.) та яблука нарізати скибочками, посипати корицею і збризкати лимонним соком. Потім перемішати з 1 ст. ложкою меду та начинити качку. Запікати 2 години. Потім обмазати 2 ст. ложками меду та запікати 10 хв
Крок 2
Апельсин нарізати скибочками, додати 1 ст. ложку меду, 200 мл води та варити 10 хв. Процідити, додати імбир та вино. Варити 10 хв. Полити качку і прикрасити апельсином