Перейти до вмісту
Головна » Крамбль з абрикосами

Крамбль з абрикосами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Крамбль із абрикосами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г абрикосів
    ❯ 2–3 нектарини
    ❯ 60 г коричневого цукру
    ❯ 2 ст. ложки крохмалю
    Для крамблевої крихти:
    ❯ 240 г вівсяних пластівців
    ❯ 120 г борошна
    ❯ 120 г коричневого цукру
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1/4 ч. л. меленої гвоздики
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 80 г натурального йогурту

    Покроковий процес приготування крамблю з абрикосами

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Абрикоси та персики вимити та обсушити, кісточки видалити, фрукти нарізати часточками та у формі для випікання перемішати з цукром та крохмалем.

    Крок 2

    Для крамблевої крихти олію охолодити та дрібно порубати. Борошно перемішати із цукром, пластівцями, сіллю та прянощами. На робочій поверхні присипати олію сухою сумішшю, додати йогурт і руками розім’яти все у дрібну крихту. Крихтою рівномірно накрити фрукти у формі та випікати виріб 20-25 хв. Готовий крамбль подати теплим зі збитими вершками чи морозивом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Крамбль з абрикосами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *