Рецепт “Крамбль із абрикосами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г абрикосів
❯ 2–3 нектарини
❯ 60 г коричневого цукру
❯ 2 ст. ложки крохмалю
Для крамблевої крихти:
❯ 240 г вівсяних пластівців
❯ 120 г борошна
❯ 120 г коричневого цукру
❯ 1/2 ч. л. солі
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ 1/4 ч. л. меленої гвоздики
❯ 80 г вершкового масла
❯ 80 г натурального йогурту
Покроковий процес приготування крамблю з абрикосами
Крок 1
Духовку нагріти до 200 °. Абрикоси та персики вимити та обсушити, кісточки видалити, фрукти нарізати часточками та у формі для випікання перемішати з цукром та крохмалем.
Крок 2
Для крамблевої крихти олію охолодити та дрібно порубати. Борошно перемішати із цукром, пластівцями, сіллю та прянощами. На робочій поверхні присипати олію сухою сумішшю, додати йогурт і руками розім’яти все у дрібну крихту. Крихтою рівномірно накрити фрукти у формі та випікати виріб 20-25 хв. Готовий крамбль подати теплим зі збитими вершками чи морозивом.