Рецепт “Мітболи з запашними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 500 г рубаної яловичини
❯ 1 яйце
❯ 1 цибулина
❯ 2 ст. л. тертого пармезану
❯ 1 ст. л. рубаного кервелю
❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
❯ 2 скибочки білого хліба
❯ 4 ст. л. молока
❯ 50 мл рослинної олії
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування мітбол з травами
Крок 1
Цибулю очистити та порубати. Хліб замочити у молоці. М’ясо перемішати із зеленню, цибулею та пармезаном,
вбити яйце. Додати хліб, посолити, поперчити.
Крок 2
Вологими руками сформувати з маси невеликі кульки, викласти їх на тарілку, накрити харчовою плівкою і помістити в холодильник на 30 хв. На сковороді на олії обсмажувати вироби 3-4 хв, потім перекласти на друшляк, щоб стек зайвий жир. Подати гарячими.