Перейти до вмісту
Головна » Мітболи з запашними травами

Мітболи з запашними травами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мітболи з запашними травами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 500 г рубаної яловичини
    ❯ 1 яйце
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 ст. л. тертого пармезану
    ❯ 1 ст. л. рубаного кервелю
    ❯ 1 ст. л. рубаного базиліка
    ❯ 1 ст. л. рубаної петрушки
    ❯ 2 скибочки білого хліба
    ❯ 4 ст. л. молока
    ❯ 50 мл рослинної олії
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мітбол з травами

    Крок 1

    Цибулю очистити та порубати. Хліб замочити у молоці. М’ясо перемішати із зеленню, цибулею та пармезаном,
    вбити яйце. Додати хліб, посолити, поперчити.

    Крок 2

    Вологими руками сформувати з маси невеликі кульки, викласти їх на тарілку, накрити харчовою плівкою і помістити в холодильник на 30 хв. На сковороді на олії обсмажувати вироби 3-4 хв, потім перекласти на друшляк, щоб стек зайвий жир. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи з запашними травами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *