Перейти до вмісту
Головна » Рулет із птиці

Рулет із птиці

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Рулет із птиці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 2 ГОДИНИ

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 курка, готова до кулінарної обробки (бл. 1,5 кг)
    ❯ 50 г дрібно рубаних волоських (або лісових) горіхів
    ❯ 1 середнє кисло-солодке яблуко
    ❯ 1 невелика цибулина
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 80 г твердого сиру (натерти на середній тертці)
    ❯ 1 ст. л. рубаної кінзи
    ❯ 1 ст. л. яблучного оцту
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ сіль
    ❯ рослинна олія
    Додатково:
    ❯ кулінарна нитка
    ❯ алюмінієва фольга
    ❯ гілочки кінзи для подачі

    Покроковий процес приготування рулета із птиці
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Птаха промити, обсушити, розрізати вздовж навпіл по грудці та видалити всі кістки. Обидві половини птахи викласти на вистелену харчовою плівкою робочу поверхню шкірою вниз і відбити, щоб отримати товстий пласт правильної форми.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Солодкий перець, очищене яблуко і цибулину нарізати дрібними кубиками. На сковороді 2 ст. л. олії обсмажувати підготовлені продукти 7 хв. Додати горіхи, влити яблучний оцет, додати цукор, сіль і, помішуючи, готувати ще 5 хв.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    На пласт м’яса викласти овочі, відступивши від країв прибл. 2 см, зверху розподілити кинзу та тертий сир, згорнути в рулет і зафіксувати кулінарною ниткою. Виріб обсмажити на олії до золотистого кольору, загорнути у фольгу та запікати у духовці 40 хв при 180 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Рулет із птиці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *