Перейти до вмісту
Головна » Салат зі шпинату з вареними яйцями

Салат зі шпинату з вареними яйцями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Салат зі шпинату з вареними яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 2 пучки молодого шпинату
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1 невелика молода цибулина без зелені
    ❯ 6 помідорів чері
    ❯ 1 ст. л. насіння соняшнику
    ❯ ядра 1+ волоських горіхів
    Для соусу:
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 2-3 тонких скибочки бекону
    ❯ 1/2 ч. л. діжонської гірчиці
    ❯ 1 ч. л. яблучного оцту
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування салату зі шпинатом

    Крок 1

    Духовку нагріти до 200 °. Скибочки бекону викласти на вистелений пергаментом лист та підсушувати в духовці до кришталю. Підсушений бекон перекласти в інший посуд, дати повністю охолонути та дуже дрібно поламати.

    Крок 2

    Ядра волоських горіхів та насіння підсушити в духовці або на сковороді без додавання жиру. Продуктам дати охолонути, ядра горіхів крупно порубати.

    Крок 3

    Шпинат промити, перебрати та обсушити. Помідори вимити, обсушити та нарізати половинками або четвертинками. Цибулину очистити та дрібно нарізати.

    Крок 4

    Яйця зварити круто, перекласти в ємність із холодною водою, дати охолонути та акуратно очистити. Розрізати кожне яйце вздовж на 8 скибочок.

    Крок 5

    У салатнику шпинат з’єднати з цибулею та помідорами, додати яйця. Продукти злегка посолити та поперчити.

    Крок 6

    Для соусу оливків е масло з’єднати з гірчицею та оцтом та злегка збити. Салат посолити і поперчити до смаку та добре перемішати. Додати подрібнений бекон, обсмажене насіння та горіхи. Перед подачею на стіл полити салат соусом та перемішати ще раз.
    За бажанням можна доповнити салат сирними чіпсами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Салат зі шпинату з вареними яйцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *