Перейти до вмісту
Головна » Сочевиця з ковбасками та прянощами

Сочевиця з ковбасками та прянощами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Сочевиця з ковбасками та прянощами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 600 г зеленої сочевиці
    ❯ 800 г томатного соусу
    ❯ 8 свинячих ковбасок для смаження
    ❯ мелений гострий перець
    ❯ 3 ст. л. винного оцту
    ❯ 1/2 ч. л. цукру
    ❯ мелена кориця
    ❯ 2 пучки запашних трав
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 5 зубків часнику
    ❯ 4 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування сочевиці з ковбасками

    Крок 1

    Очистити та потовкти 3 зубки часнику. Цибулину очистити, порубати та обсмажувати у сотейнику на 3 ст. л. олії 5 хв. Присипати цибулю гострим перцем, додати товчений часник та готувати 3 хв. Влити томатний соус, додати оцет і цукор, покласти 1 пучок запашних трав і дрібку меленої кориці. Довести до кипіння, зменшити вогонь та готувати
    30 хв. Соус зняти з вогню, пучок трави видалити.

    Крок 2

    Часник, що залишився, очистити. У каструлі залити сочевицю водою до краю посуду, покласти часник, залишок пучок трав та посолити. Сочевицю довести до кипіння та варити під кришкою 20 хв. З відвареної сочевиці воду злити, пучок запашних трав видалити.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Ковбаски часто наколоти гострою виделкою, викласти на лист і запікати 30 хв, часто перевертаючи.

    Крок 4

    Ковбаски остудити, крупно нарізати та викласти до сочевиці. Додати соус та нагрівати на повільному вогні 10-15 хв. Страву подати гарячою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Сочевиця з ковбасками та прянощами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *