Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Апельсиновий торт” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 1 корж знадобиться:
– цедра 1 апельсина
– 170 г знежиреного низькобілкового сиру
– 2 яйця
– 40 г мигдального борошна
– 0,5 ч.л. розпушувача тіста
– ванілін і цукрозамінник – на смак
Для крему:
– очищені апельсини (170 г)
– 1 ч. л. Псіліум
– 1 ч. л. ксантанової камеді
– пакетик ваніліну
– 0,5 ч.л. куркуми
Процес приготування апельсинового торта
Крок 1
Змішати інгредієнти сухі для коржа. Від апельсина відрізати 4 кружки. Додати сир, яйця в суху суміш, перемішати. Вилити тісто у форму.
Крок 2
Викласти зверху апельсин. Готувати в мікрохвильовій печі 10-12 хвилин при максимальній потужності. Другий корж спекти, так само як і перший, тільки прикрашати апельсином.
Крок 3
Змішати всі інгредієнти для крему в блендері – повинен вийти щільний крем. Два коржі з’єднати кремом