Рецепт “Котлети з курячої грудки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 4 філе курячої грудки
❯ 120 г вершкового сиру
❯ 60 г моцарели
❯ 2 пучки молодого шпинату
❯ 1 молода цибулина із зеленню
❯ 1 яйце
❯ 3 ст. л. борошна
❯ панірувальні сухарі
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування котлет з курячої грудки
Крок 1
Філе промити, обсушити, розрізати навпіл по товщині, злегка відбити, посолити та поперчити.
Крок 2
Моцарелу нарізати дрібними кубиками та перемішати із сиром. Шпинат промити, перебрати, обсушити та порубати. Цибулину очистити та дрібно нарізати. Шпинат і цибулю перемішати з сирною масою, злегка посолити та поперчити.
Крок 3
На підготовлені шматочки філе викласти сирну масу із зеленню та загорнути м’ясо, сформувавши округлі вироби. Борошно та сухарі насипати в окремі плоскі тарілки, яйце розболтати. Вироби обваляти у борошні, вмочити в яйце і запанувати в сухарях.
Крок 4
На сковороді на гарячій олії обсмажувати вироби по 3 хв з кожного боку, перекласти у форму для запікання та готувати 15–18 хв.