Перейти до вмісту
Головна » Котлети з курячої грудки

Котлети з курячої грудки

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Котлети з курячої грудки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 філе курячої грудки
    ❯ 120 г вершкового сиру
    ❯ 60 г моцарели
    ❯ 2 пучки молодого шпинату
    ❯ 1 молода цибулина із зеленню
    ❯ 1 яйце
    ❯ 3 ст. л. борошна
    ❯ панірувальні сухарі
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування котлет з курячої грудки

    Крок 1

    Філе промити, обсушити, розрізати навпіл по товщині, злегка відбити, посолити та поперчити.

    Крок 2

    Моцарелу нарізати дрібними кубиками та перемішати із сиром. Шпинат промити, перебрати, обсушити та порубати. Цибулину очистити та дрібно нарізати. Шпинат і цибулю перемішати з сирною масою, злегка посолити та поперчити.

    Крок 3

    На підготовлені шматочки філе викласти сирну масу із зеленню та загорнути м’ясо, сформувавши округлі вироби. Борошно та сухарі насипати в окремі плоскі тарілки, яйце розболтати. Вироби обваляти у борошні, вмочити в яйце і запанувати в сухарях.

    Крок 4

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати вироби по 3 хв з кожного боку, перекласти у форму для запікання та готувати 15–18 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Котлети з курячої грудки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *