Перейти до вмісту
Головна » Курячі грудки з грушами

Курячі грудки з грушами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Курячі грудки з грушами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    6 ПОРЦІЙ, 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    ❯ 4 повних філе курячої грудки
    ❯ 3 груші
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 3 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 2 ст. л. олії + для змащування форми
    ❯ 2 ч. л. меду
    ❯ по 1/4 ч. л. червоного та чорного перцю
    ❯ 1/4 ч. л. меленої кориці
    ❯ 1 ч. л. куркуми

    Покроковий процес приготування курячіх грудок

    Крок 1

    Часник очистити та потовкти у ступці або пропустити через прес. У глибокій мисці олію перемішати з медом, соєвим соусом, перцями, корицею та куркумою, додати часник і перемішати. Філе вимити, обсушити та розділити кожне навпіл по кістці. Викласти філе в миску з приготовленою сумішшю, перемішати та маринувати при кімнатної температури 20 хв.

    Крок 2

    Груші вимити, обсушити, очистити та нарізати тонкими часточками, видаляючи серцевини з насінням. Підготовлені груші збризкати соком лимона.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму для запікання та змастити її олією.

    Крок 4

    Курячі грудки вийняти з маринаду і злегка обсушити, маринад зберегти та відставити. На кожній грудці зробити
    кілька діагональних надрізів і вставити в них часточки груш. Груші, що залишилися, викласти в підготовлену форму
    та укласти на них філе. Філе з грушами збризкати маринадом і запікати бл. 30 хв. За бажанням посипати кунжутом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Курячі грудки з грушами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *